Kosteloze ondersteuning voor de innovatieve ondernemer met ambitie in winkelgebieden

Streetwise ondersteunt ondernemers met ambitie

Ben jij een gevestigde ondernemer in Beekdaelen, dan kun je kosteloos bij Streetwise terecht voor ondersteuning. Streetwise is een extra service van Gemeente Beekdaelen om ondernemers in het winkelgebied zo optimaal mogelijk te faciliteren bij uitbreidingsplannen, verhuizing, verplaatsing of innovatievraagstukken.

Financiering

Wil je verplaatsen, uitbreiden, verhuizen of innoveren? Dan wil Streetwise jou daarbij graag ondersteunen. Streetwise werk samen met financiers, investeerders en innovatiefondsen. Een financieringsaanvraag met ondersteuning van Streetwise biedt een extra garantie voor een geslaagd financieringstraject.

Innovatief nieuw concept of mengformule

Wil je buiten de lijntjes kleuren en een nieuw concept (of mengformule) ontwikkelen?

Ook dan ben je bij Streetwise aan het juiste adres. Wij doorlopen het complete vergunningentraject 

met jou en zorgen er samen met Gemeente Beekdaelen voor dat jouw concept kan landen.

Onderneming starten?

Wil je een onderneming straten in het winkelgebied? Dan biedt Streetwise jouw een volledig traject om succesvol te kunnen starten. Ruim 500 ondernemingen en honderden ondernemers gingen je voor. Samen met Streetwise doorloop je de stappen, van ondernemersplan, financieel plan, financiering, locatie, vergunningen tot aan de feestelijke opening. 

Streetwise NXT

Na het succesvol afronden van begeleidingstraject van Streetwise wordt je opgenomen binnen het Streetwise NXT netwerk (honderden gelijkgestemde innovatieve ondernemers in dezelfde fase van ontwikkeling). 

Je kunt je bij Streetwise melden via: https://wijzijnstreetwise.nl/ondernemers