Evenementenkalender

Beste BCB-leden,

Op de eerste plaats een bericht voor alle aanwezigen van onze laatste bijeenkomst.

Wij kijken terug op een geslaagde eerste aftrap van ons BCB-jaar op 22 maart j.l. met Copper nr.4 te Hulsberg als een mooie en nieuwe gastvrije locatie.

Alex Moonen (sterkste man van Nedeland én Aardrijkskundeleraar), nam ons mee in een boeiende presentatie op het gebied van voeding en wat dat met onze fysieke en mentale weerbaarheid doet.

BCB-leden; hartelijk dank voor jullie aanwezigheid.

Jordy en Linda en het personeel van Copper nr.4,  bedankt voor jullie gastvrije ontvangst en vriendelijke bediening.

Alex, bedankt voor de inspirerende bijdrage aan deze avond.

Daarnaast hebben jullie in een eerdere mail de Save the Date ontvangen voor onze volgende bijeenkomst. Deze avond krijgt steeds meer vorm hierdoor kunnen we op korte termijn jullie de uitnodiging mailen. Op deze avond mag er een introducee worden meegenomen, dit zal naar alle waarschijnlijkheid niet geheel kosteloos kunnen alle info hierover volgt nog. 

Een tipje van de sluier….

Onze volgende bijeenkomst zal buiten onze ‘gemeentegrenzen’ plaatsvinden en wel op 24 mei vanaf 19.00 uur bij Chateau st. Gerlach te Valkenburg a/d/ Geul. Omringd door de beeldentuin aldaar, zal kunstenaar Niloc Pagen ons kort meenemen m.b.t. zijn kunstwerken die jullie (naar wij denken) bekend voor zullen komen. Laat je gedurende de avond inspireren en bijpraten door Niloc. Tevens zal er door …?… van Chateau st. Gerlach een presentatie worden gegeven. 

Kortom een goed gevuld agenda voor deze avond om er samen met jullie weer een mooie, warme en inspirerende avond van te maken!

Hieronder een overzicht van de evenement data die we voor dit jaar hebben vastgesteld. Noteer ze alvast in jullie agenda!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van BCB 

Ron, Rob, Raymond, Stef, Oscar, Mandy en Esther