€1.000 van BCB voor Kankerfonds Limburg

Wij kijken terug op een zeer geslaagde en fijne bijeenkomst van Business Club Beekdaelen op 8 juni 2023 bij Gasterie Hedelfinger in Bingelrade.

Op deze avond werd een toelichting gegeven door Sjaak Vinken over hoe Streetwise startende ondernemers tot wasdom laat komen. Roman Rutjens (Dresses Boutique) presenteerde zich daarop als voorbeeld van een startende onderneming die door een andere (creatieve) manier van denken en een andere aanpak tot een succes werd. Aansluitend werd door Erik Meijer zijn indrukwekkende sportcarrière belicht vanuit verschillende inspirerende invalshoeken. Onze sprekers deelden hun verhaal met passie, liefde en een aanstekelijk enthousiasme voor hun vak. Met vallen en opstaan maar door gezamenlijke focus en doorzettingsvermogen door groeien tot de beste versie van jezelf!

Erik Meijer zet zich in voor een aantal goede doelen een daarvan is het Kankeronderzoekfonds Limburg, hebben wij als BCB aan Erik een cheque ter waarde van € 1.000,- overhandigd als bijdrage aan dit belangrijke onderzoekswerk.

Als BCB staan wij niet alleen voor zakelijke ontwikkeling en verbinding maar ook voor maatschappelijke betrokkenheid en sociale cohesie!

We danken iedereen voor de aanwezigheid en de positieve bijdrage aan deze BCB-avond en aan onze steeds verder groeiende club.

We begroeten jullie graag weer op een volgende inspirerende bijeenkomst deze vindt plaats in september de exacte datum wordt z.s.m. bekend gemaakt.