2e workshop: Ondernemen bij tegenwind

Het HOE van jouw Persoonlijk Leiderschap

Na het succes van de kickof is vanaf nu aanmelden voor volgende gratis interactieve workshop mogelijk.

Als iets nodig is in deze veranderende tijd dan is het om uit ons isolement te komen. Om ons eraan te herinneren wie we echt zijn, wanneer het erop aankomt. Dat we in staat zijn om de allergrootste uitdagingen het hoofd te bieden — als we de handen ineenslaan.

BCB organiseert deze reeks workshops met ondersteuning van Gemeente Beekdaelen.

Tijdens de workshops wordt de aandacht gericht op kansen en het potentieel die in een situatie aanwezig is. Immers in onzekere tijden zijn we allemaal makkelijker te raken in onze angst en machteloosheid.

Hoe vind ik mijn persoonlijke missie en hoe zet ik die nu effectief in?

Hoe motiveer ik mensen en maak ik ze enthousiast voor mijn ideeën?

Hoe kan ik actief verantwoordelijkheid nemen voor mijn beslissingen?

Hoe ontstaat gedrag en waarom reageer ik vaak anders dan ik wil?

Spreekt dit jou aan en wil je hiermee aan de slag? Schrijf je dan in voor deze workshop. De workshop is gratis voor ondernemers uit de gemeente Beekdaelen.

Datum woensdag 17 juni

Tijdstip: 16.00 uur – 18.00 uur

Locatie: Gemeentehuis Schinnen

Volgende workshop: 1 juli