TOF-Trots op Familiebedrijven

Het nieuwe project van MKB-Limburg en Maastricht University
Familiebedrijven, speciaal voor jullie: op 18 maart gaat TOF van start! TOF is de naam van de MKB-deal ‘Innovatie in het kleine familiebedrijf Limburg’ en het staat voor Trots op Familiebedrijven. De missie is om samenwerken en innoveren toegankelijker te maken door een project aan te bieden waar kennis en ervaring samenkomen en co-creatie wordt gestimuleerd.

Investeren in Familiebedrijven
TOF is een project gedragen door MKB-Limburg en Maastricht University met financiering van het Ministerie voor Economische Zaken en de Provincie Limburg. Bijna 80% van de het Limburgse MKB is een familiebedrijf; uitermate belangrijk voor onze economie en samenleving. Familiebedrijven verdienen onze aandacht. Dit bijzondere project wordt ingezet voor familiebedrijven tot 50 medewerkers en helpt met het aangrijpen van kansen die er toe doen.

TOF samen met kennis expert Maastricht University
TOF ontwikkelde speciaal voor familiebedrijven een programma in samenwerking met Maastricht University. De thema’s van het programma zijn groeistrategie, innovatie en overdracht en deze thema’s komen in alle facetten van het project terug. Naast organisatievraagstukken is er ook aandacht voor de dingen die familiebedrijven bijzonder maken: focus op de lange-termijn, emotie en familiewaarden.

Coaching, inspiratie en kennissessies
Limburgse familiebedrijven tot 50 medewerkers kunnen gebruik maken van een gratis coachingsgesprek met een ervaren business coach om kansen en uitdagingen in beeld te brengen, aangevuld door een scan. Daarna volgt, voor wie wil, een programma van 6 Masterclasses over verschillende thema’s, verspreid over 6 maanden. De aftrap van het programma is nu: op 18 maart, met een gratis webinar voor en over familiebedrijven.

TOF Webinar 18 maart; ben je erbij? 
We nodigen je van harte uit bij de start van TOF op donderdag 18 maart! Tijdens dit webinar staan actuele uitdagingen en kansen voor familiebedrijven centraal. We praten met ervaren ondernemers uit familiebedrijven, een deskundige van Maastricht University, Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg en Joost van den Akker, gedeputeerde van Provincie Limburg. Deze partijen nodigen jullie van harte uit om gratis deel te nemen aan deze bijzondere kick-off.

Schrijf je hier in voor het gratis TOF webinar op donderdag 18 maart om 16uur!