Fijne feestdagen

Beste leden,

27 januari 2023 was de officiële aftrap van de Business Club Beekdaelen 2.0. Drie vereniging binnen de gemeente Beekdaelen die als één ondernemingsvereniging verder gingen. Een spannend moment! Vanuit een ‘nulmoment’ streven naar een groei met bestaansrecht.

Welnu, we hebben een viertal mooie en drukbezochte events georganiseerd waaronder als laatste bijeenkomst een ‘open café’. Stuk voor stuk mooie, sfeervolle, leerzame, en verbindende bijeenkomsten met een stevige opkomst. Inmiddels zijn we 85 leden groot. En als je vanaf nul begint is dat voor ons en dóór en mét jullie een fantastisch aantal. We hopen ons ledental gestaag uit te breiden naar een 120-tal leden eind 2024, waarbij we streven naar een 4  á 5-tal bijeenkomsten om wederom de verbinding met elkaar op te zoeken. En alleen samen met jullie kunnen wij BCB tot een succes maken. Wij als bestuur zullen ons daar in ieder geval maximaal voor inzetten.

Op dit moment hebben wij m.b.t. de agenda voor 2024 reeds een aantal bijeenkomsten voorzien. Organisatorisch en qua planning zijn we drukdoende om e.e.a. vorm te geven.

Sneak preview/een greep uit een aantal optie’s:

  • Chateau St. Gerlach met spreker/kunstenaar
  • Bezoek aan een organisatie (Zuyderland ziekenhuis)
  • Bezoek aan Joint Force Command Brunssum
  • Bijeenkomst in Beekdaelen met spreker/sterkste man van Nederland
  • Worldfestival Parade Brunssum; BCB middag/avond
  • Ondernemerscafé

Wij wensen jullie een goed, gezond, succesvol en verbindend 2024. Dank voor jullie bijdrage in 2023 en graag tot volgend jaar!

Esther, Mandy, Oscar, Stef, Raymond, Rob en Ron