Bijeenkomst 5 november 2021

Beste ondernemer,

Door alle coronamaatregelen hebben we de geplande bijeenkomst voor de leden van de Business Club Beekdaelen helaas al twee keer moeten afzeggen. Maar nu gaat het toch echt gebeuren! Drie keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen…

Langs deze weg nodigen de besturen van de onderliggende businessclubs u en uw partner uit voor een gezellige avond op vrijdag 5 november locatie de Pletsmolen in Nuth.

Geen programma, gewoon weer eens ouderwets bijpraten met elkaar als ondernemers uit Beekdaelen, terwijl we elkaar in de ogen en naar de schoenen kunnen kijken. Want dat hebben we toch allemaal gemist tijdens de Zoom en Teams meetings van de afgelopen tijd.

Het betreft een avond die in het teken zal staan van opnieuw verbinden, het uitwisselen van gedachten over de afgelopen periode, het uitwisselen van nieuwe mogelijkheden en het gezamenlijk drinken van een borrel en het nuttigen van een hapje. ‘Last but not least’ gezamenlijk 2021 uitzwaaien met een positieve blik naar de toekomst.

Wanneer:                   vrijdag 5 november

Waar:                          Brasserie de Pletsmolen, Platsmolenweg 11, 6361 EN Nuth

Hoe laat:                     Ontvangst vanaf 19:30 uur (20 uur welkomstwoord voorzitter)

Tot:                              23:30 uur, want de horeca moet om 00:00 uur gesloten zijn.

Bijzonderheden:        Zorg voor een geldige QR-code voor toegang!

Laat ons uiterlijk 31 oktober weten of we u mogen begroeten de 5e november en of u alleen of met uw partner komt via de onderstaand aanmeldformulier.

Warm aanbevolen door de besturen van: BCB, OVGS, BCO, en OGN.

Vriendelijke groet, 

Bestuur Business Club Beekdaelen

Aanmeldformulier

* verplicht veld